Välj språk

  Vinn SPA-paket

  Var ditt nyårslöfte att sköta om dig ännu lite bättre under året? Trevlig resa vill bjuda på ett njutningstips för både kropp och själ.

  Res med Öresundståg till Ronneby och ta sedan bussen sista biten till Ronneby Brunn. Här väntar spa, god mat och sköna promenader.

  Ronneby Brunn i Blekinge är en av Sydsveriges största Spa-hotell med rötter från sent 1800-tal. Parken runt anläggningen är utnämnd till den vackraste i Sverige. Till Ronneby Brunn kommer man för att äta god mat, njuta av en Spa-behandling eller testa floating i en varm vattentank. Här kan man låta stress och vardagsbekymmer rinna av och gå upp i ånga i bastun och sedan ta ett dopp i den 34-gradiga poolen. En av attraktionerna är den japanska trädgården med två bubbelbad utomhus.

   

  Tävling!

  Vinn Spa-paket värt upp till 2 990 kronor

  Trevlig resa och Ronneby Brunn bjuder in till en tävling med ett mycket fint pris. SPA-Njutapaket för 2 personer.

   

  I vinnarpaketet ingår: Logi en natt med del i dubbelrum, frukostbuffé, 3-rätters middag, fri entré till spa, träningspass, badrock och tofflor att låna. Värde: upp till 2 990 kronor.

   

  Fråga 1: Vilket år har Ronneby Brunn Hotell sina rötter från?

  1: 1856   X. 1869   2. 1897

   

  Fråga 2: Vem tänker du bjuda med till Ronneby Brunn och varför?

   

  Skicka ditt svar till tavling@oresundstag.se senast 26 januari 2017. Glöm inte att skriva ditt namn och adress. Tävlingen är inte öppen för medarbetare vid Öresundståg och Transdev.

  {{ planner.disableHeader }}

  • Förslag:

  • {{ station }}

  • Förslag:

  • {{ station }}

  Utresa
  • {{ time }}
  Returresa
  • {{ time }}