Välj språk

  westmarket för matälskare

  Köpenhamn befäster sin ställning som Nordens mest spännande matstad. Många svenskar har upptäckt allt läckert som man kan njuta av i Torvehallarne vid Nörreport och på Copenhagen Street Food på Papirön. Nu är alla goda ting tre när WestMarket har öppnat.

  Cirka 15 minuters promenad från Hovedbanegården har WestMarket gett nytt liv åt tom butiksarkad på Vesterbro. Matmarknaden är Danmarks största och lockar med mycket gott och spännande utbud för den törstige och hungrige. Här finns ett brett utbud av butiker med kött, fisk, frukt, grönt och viner, många restauranger, barer, caféer och take-away för de som tittar in från jobbet på lunchen.

   

  Björnkorv och gin
  Längtar du efter mat från norra Sverige? Då finns här en butik och restaurang som säljer delikatesser som kronhjortskött, björnkorv och renhjärta med mera. Allt kan sköljas ner med skummande öl från nordiska mikrobryggerier. För de som gillar andra drycker med procent lockar en ginbar där bartenderna erbjuder över 80 drinkar att välja mellan.

   

  Öppet alla dagar
  Den stora matmarknaden slår upp portarna redan klockan sex på morgonen och håller öppet ända till klockan 23 på kvällen alla dagar i veckan. Men de enskilda ställena styr själva sina öppettider inom ramen för att bagerier och caféer har öppet klockan 8-19 och restauranger klockan 10-22.

   

  Läs mer om allt som WestMarket erbjuder på westmarket.dk.