Select language

  Mysrys på Halloween

  Fira Halloween bland spindlar, spöken och häxor.

  Nu närmar sig Halloween och det är åter dags att göra sig redo för att bli lite mysrädd. Vill du leva ut dina ruskiga drömmar ska du ta Öresundståget till nöjesparkerna Liseberg i Göteborg eller Tivoli i Köpenhamn. 

   

  Halloween på Liseberg öppnar sina gnisslande dörrar 26 oktober till 4 november. För de modiga väntar bland annat Cirkus Bisarr, Karneval Macabre, spökhotellet Gasten och oväntade möten med zombies. För de yngre lockar Kaninlandet med bus, godis och kul med kaninerna. Alla barn som vill får chansen att klä ut sig i dräkter som hör Halloween till. I Lisebergs trädgårdar kan barnen leka i labyrinter, rysa åt fågelskrämmor och åka snurriga karuseller.

   

  Hela Tivoli går i Halloweens tecken 12 oktober till 4 november. En bra start på Halloween är att lösa biljett till Ballongyngen och uppleva den härliga, skrämmande stämningen i parken från ovan. Gå sedan runt bland de många dekorerade bodarna och få upp värmen med ett glas heksepunch. När mörkret faller blir stämningen magisk i Kinaområdet när tusentals ljus tänds i en spektakulär ljusshow.

   

  foto: Lasse Salling/Tivoli